Tojásos-sonkás sajttekercs

Tojásos-sonkás sajttekercs
Elkészítési idő
4,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 30 dkg trappista sajt
  • 15 dkg sonka
  • 4 db tojás
  • 1 ek. mustár
  • 1 ek. ecetes torma
  • fehérbors
  • 30 dkg trappista sajt
  • 15 dkg sonka
  • 4 db tojás
  • 1 ek. mustár
  • 1 ek. ecetes torma
  • fehérbors

Elkészítés:

A tojásokat megfőzöm, majd lereszelem vagy villával összetöröm, elkeverem a mustárral. Ízesítem sóval, borssal.

A sonkát ledarálom, elkeverem a tormával.

A sajtot mikróban megolvasztom, hogy nyújtható legyen. Téglalap alakúra nyújtom, és megkenem a sonkás, majd a tojásos krémmel. Felgöngyölöm, szorosan alufóliába csavarom, és a hűtőbe teszem 1-2 órára szeletelés előtt.