Tojásos libatepertőkrém

Tojásos libatepertőkrém
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 tojás
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 25 dkg libatepertő
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál finomra vágott snidling
  • 3 db tojás
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 25 dkg libatepertő
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál finomra vágott snidling

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, jól lehűtjük, majd megpucoljuk. A hagymát megtisztítjuk, négybe vágjuk.

A tepertőt (ha túl nagyok a darabok, kisebbre vagdossuk) a főtt tojásokkal és a hagymával együtt ledaráljuk.

Az így kapott krémet sóval, borssal, a mustárral és az aprított snidlinggel ízesítjük. Friss, ropogós kenyérrel vagy kiflivel kínáljuk.

Megjegyzés:

Fotó: RAS/Recepttár

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti