Tojáslepény tekercs

Tojáslepény tekercs
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kicsi pritaminpaprika
  • 1 lilahagyma
  • 2 tojás
  • 1 teáskanál olaj
  • oregánó
  • 1 teáskanál útifűmaghéj
  • 3 szelet sonkaszalámi
  • kevés sajt
  • 1 kicsi pritaminpaprika
  • 1 db lilahagyma
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál olaj
  • oregánó
  • 1 teáskanál útifűmaghéj
  • 3 szelet sonka szalámi
  • reszelt sajt

Elkészítés:

Az apróra vágott paprikát és hagymát az olajon elősütjük. Hozzáadjuk a felvert tojást is, amit sóval, oregánóval, ízesítettünk, és belekevertük az útifűmaghéjat is.

Lepényt sütünk belőle, kivesszük a serpenyőből, és azon melegében elosztjuk rajta az apróra vágott sonkaszalámit, és sajtot. Feltekerjük és már tálalhatjuk is.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!