Hozzávalók:
- 35 dkg darált háztartási keksz
- 25 dkg mascarpone krémsajt
- 4 evőkanál erős feketekávé
- 3-4 evőkanál porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3-4 evőkanál Holland kakaópor
- 1 evőkanál konyak (ez el is maradhat), vagy 3-4 evőkanál konyak-meggy aroma tetejére:
- porcukor
-
35 dkg
darált háztartási keksz
-
25 dkg
mascarpone krémsajt
-
4 evőkanál
erős feketekávé
-
3-4 evőkanál
porcukor
-
2 csomag
vaníliás cukor
-
3-4 evőkanál
Holland kakaópor
-
porcukor
Elkészítés:
A krémsajtot a darált keksszel, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a kávéval és a konyakkal összedolgozzuk.
Kézzel gombócokat formálunk belőle, és kakaóporban megforgatjuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Ízlés szerint porcukrot szórhatunk a tetejére.
Megjegyzés:
A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Ünnepi ételek
,
Ünnepi ételek
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Csokis receptek