Thai marharagu

Thai marharagu

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 80 dkg marhahátszín
  • 15 dkg póréhagyma
  • 10 dkg dió
  • 10 dkg gomba
  • 10 dkg sárgarépa
  • 3 db hegyes zöldpaprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál burgonyaliszt
  • 2 evőkaál Piros Arany
  • 2 mokkáskanál bazsalikompor
  • 1 mokkáskanál currypor
  • bors

Elkészítés:

A csontozott húst vékonyra szeljük, majd sóval, borssal, bazsalikommal, curryvel ízesítjük, utána olajon kisütjük.

A szeletelt gombát, karikázott répát, vágott diót, Piros Aranyat hozzáadjuk, majd kevés vízzel elkevert liszttel besűrítjük.

Ezek után a hozzáadjuk a karikázott pórét, zöldapaprikát is.

Pár perc forralás után már tálalhatjuk is az ízlésünk szerinti körettel.

Neked ajánljuk