Hozzávalók:
  • 50 dkg túró
  • 1 pohár tejföl
  • 1 hagyma
  • 30 dkg párizsi
  • 2 tojás
  • 25 dkg cérnametélt
  • bors
  • kakukkfû
  • 50 dkg túró
  • 1 pohár tejföl
  • 1 hagyma
  • 30 dkg párizsi
  • 2 tojás
  • 25 dkg cérnametélt
  • bors
  • kakukkfû

Tepsis túrós-párizsis tészta

Elkészítési idő
2,0 4 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A cérnametéltet kifőztem, és leszűrtem. A túrót egy nagy tálban elkevertem a tejföllel és a tojással, megsóztam, megborsoztam, beleszórtam a kakukkfüvet.

A hagymát és a párizsit kockákra vágtam és jól elkevertem, végül hozzákeverem a cérnametéltet, és az egészet egy kivajazott tepsibe vagy jénaiba tettem, és 200 fokon kb. 20 percig sütöttm.