Tepsis-debrecenis burgonya

Tepsis-debrecenis burgonya
Elkészítési idő
2,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 kg krumpli
  • 3 fej vöröshagyma
  • 3 pár debreceni
  • kevés zsiradék
  • bors
  • majoránna
  • petrezselyem
  • 1 kg krumpli
  • 3 fej vöröshagyma
  • 3 pár debreceni
  • kevés zsiradék
  • bors
  • majoránna
  • petrezselyem

Elkészítés:

A krumplit nagyobb hasábokra vágjuk a hagymával együtt. A tepsibe tesszük, megszórjuk fűszerekkel (só, bors, kevés majoránna, apróra vágott petrezselyemzöld).

220 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és alufólia alatt puhára pároljuk (kb. 40 perc). Ezután kivesszük, rászórjuk a karikára vágott kolbászt, és még 10-15 percre visszatesszük (ekkor már fólia nélkül), amíg szép pirosra nem sül. Savanyúsággal tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Vankó Sándorné küldte be. Köszönjük!