Tepsis csirkecomb lilahagymás zöld fűszeres krumpliágyon

Tepsis csirkecomb lilahagymás zöld fűszeres krumpliágyon
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 alsó csirkecomb
  • 4 felső csirkecomb,
  • 2 db lilahagyma
  • 80 dkg krumpli
  • 1 csokor bazsalikomlevél
  • 3 ág rozsmaring ág
  • 6 koktélparadicsom
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • bors
  • 4 db alsó csirkecomb
  • 4 db felső csirkecomb,
  • 2 db lilahagyma
  • 80 dkg krumpli
  • 1 csokor bazsalikomlevél
  • 3 ág rozsmaring ág
  • 6 db koktélparadicsom
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

Veszünk egy sütőtálat, kikenjük olívaolajjal és belerakjuk a megtisztított vastagabb karikára vágott krumplikat.

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, rárakjuk a krumplira. A csirkecombokra rakjuk a kettévágott koktélparadicsomokat, hagymakarikákat, a bazsalikom leveleket, a rozmaring ágakat, megsózzuk, borsozzuk. Meglocsoljuk olívaolajjal, alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 45 perce. Ezután levesszük a fóliát és megpirítjuk a tetejét.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti