Hozzávalók:
  • 50 dkg fagyasztott tengeri halfilé
  • 2 tojás
  • 2 pohár tejföl
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 1 csokor petrezselyem
  • snidling
  • fokhagyma
  • bors
  • 3-4 ek. zsemlemorzsa
  • 3 dkg vaj
  • fagyasztott tengeri halfilé
  • 2 tojás
  • 2 pohár tejföl
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 1 csokor petrezselyem
  • snidling
  • fokhagyma
  • bors
  • 3-4 ek. zsemlemorzsa
  • 3 dkg vaj

Tepsiben sült halszeletek

Elkészítési idő
5,0 8 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A sózott, felolvadt halszeleteket kis olajban elősütjük.

Elkészítjük az öntetet, azaz tejfölben elkeverjük a tojásokat, a reszelt sajtot, a felaprított petrezselymet, snidlinget, sóval borssal, zúzott fokhagymával ízesítve.

Szorosan tepsibe fektetjük az elősütött halszeleteket, ráöntjük az öntetet. A tetejét meghintjük zsemlemorzsával, vajat aprítunk rá, kb. 20-25 perc alatt pirosra sütjük.

Párolt rizzsel, burgonyapürével vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.