Hozzávalók:
  • 30 dkg csirkemell
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg sárgarépa
  • 10 dkg gomba
  • 15 dkg zöldborsó
  • 3,5 dl tejszín
  • 6 gerezd fokhagyma
  • bors
  • tárkony
  • csontleves
  • olaj
  • keményítő
  • 30 dkg csirkemell
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg sárgarépa
  • 10 dkg gomba
  • 15 dkg zöldborsó
  • 3,5 dl tejszín
  • 6 gerezd fokhagyma
  • bors
  • tárkony
  • csontleves
  • olaj
  • keményítő

Tejszínes-tárkonyos raguleves

Elkészítési idő
5,0 10 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Dinszteld meg a hagymát, add hozzá a felkockázott husit, fehéredésig pirítsd. Fűszerezd.

Öntsd fel a csotlevessel, és ha a husi már félig puha, add hozzá a sárgarépát, ha ez is már félig puha, akkor jöhez a zöldborsó, és a gomba.

Főzd készre, sűrítsd keményítővel, végül fűszerezd tárkonnyal.