Tejszínes spenótos csirke rizzsel

Tejszínes spenótos csirke rizzsel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 300 g csirkemell
  • kevés olaj
  • őrölt bors
  • fokhagyma (ízlés szerint)
  • 1 tasak fagyasztott spenót
  • kevés víz
  • 100 g krémsajt
  • 2 dl sovány tejszín
  • *
  • párolt rizs
  • *
  • a tetejére:
  • reszelt sajt
  • 300 g csirkemell
  • kevés olaj
  • őrölt bors
  • fokhagyma
  • 1 tasak fagyasztott spenót
  • kevés víz
  • 100 g krémsajt
  • 2 dl sovány tejszín
  • párolt rizs
  • reszelt sajt

Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra vágjuk, kevés olajon elősütjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, a spenótot, kevés vizet adunk hozzá, majd beletesszük a krémsajtot és a tejszínt, jól elkeverjük és kiforraljuk.

Párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti