Tejszínes spárgakrémleves

Tejszínes spárgakrémleves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg spárga
  • 2 dl tejszín
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dkg liszt
  • 5 dkg margarin
  • 7 dl zöldségleves (kockából)
  • fehérbors
  • petrezselyem

Elkészítés:

Vékonyan hámozd meg a spárgát, és aprítsd fel 2-3 centis darabokra.

A hagymát vágd finomra, és pirítsd eg margarinon, és add hozzá a spárgát, az aprított petrezselymet, és szórd meg liszttel.

Készíts leveskockából alaplevet, és öntsd fel vele. Ízesítsd. A spárga szűk 15 perc alatt megpuhul, turmixold le, és tedd vissza főni. Adj hozzá tejszínt, és hagyd, hogy rottyanjon egyet még.

Tipp: Cipóban, reszelt sajttal az igazi!

Neked ajánljuk