Tejszínes-morzsás sült hal

Tejszínes-morzsás sült hal

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 6 szelet tengeri halfilé
  • 1 citrom
  • 20 dkg reszelt emmentáli sajt
  • 3 dl főzőtejszín
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • fél bögre zsemlemorzsa
  • 1 evőkanálniy olvasztott vaj
  • fehérbors

Elkészítés:

Egy tálat kivajazunk. Elhelyezzük a halat. Sózzuk, borsozzuk, ráfacsarjuk a citrom levét, majd rászórjuk a sajtot.

A tejszínt összekeverjük a mustárral, majd ráöntjük az eddig rétegekre.

A zsemlemorzsát összekeverjük az olvasztott vajjal, hal tetejére szórjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

Neked ajánljuk