Tejszínes-krémsajtos csirke

Tejszínes-krémsajtos csirke

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell
  • 1 rúd natúr krémsajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2,5 dl tejszín
  • olaj
  • liszt
  • ételízesítő
  • fehérbors

Elkészítés:

A csirkemelleket felcsíkozom, sózom, megszórom ételízesítővel. Kis olajon elkezdem sütni. Kis vízzel felöntöm, megpirítom. Kiszedem, és a maradék zsiradékon megdinsztelem a felaprított hagymát.

Belenyomom a sajtot és felolvasztom, szórok hozzá kis lisztet, beleöntöm a tejszínt. Kevergetve besűrítem, a végén visszateszem bele a csirkét. Az egészet összepirítom. Ízlés szerint megszórom fehérborssal.

Petrezselymes burgonyával tálalom.

Neked ajánljuk