Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 40 dkg gomba
  • 2 dl tejföl
  • 3 dl főzőtejszín
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • szerecsendió
  • bors
  • kakukkfű
  • oregano
  • ételízesítő
  • olívaolaj
  • 50 dkg spagetti
  • parmezán sajt

Elkészítés:

Párold meg a hagymát 3 evőkanál olajon, tedd bele az apróra vágott gombát, párold puhára. Engedd fel tejszínnel és a tejföllel. Ekkor tedd bele az elkapart fokhagymagerezdet, és fűszerezd. A legvégén keverd bele a finomra vágott petrezselymet, és még egyet-kettőt kavargasd vele.

Közben főzd ki sós vízben a spagettit.

Tálaláskor a spagetti tetejére szedj a mártásból, és szórd meg sajttal.

Hasonló receptek