Hozzávalók:
  • 1 kg csirkemell
  • 3 dl csirkehúsleves
  • 2 dl tejszín
  • 1 hagyma
  • 10 dkg vaj
  • bors
  • 1 kg csirkemell
  • 3 dl csirkehúsleves
  • 2 dl tejszín
  • 1 vöröshagyma
  • 10 dkg vaj
  • bors

Tejszínes csirkemell

Elkészítési idő
4,0 7 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A csirkemellet kicsontoztam, feldaraboltam, besóztam.

A vajon megpároltam a hagymát, rátettem a csirkemellet, megborsoztam, majd ha már megpirult a hús, felöntöttem a leveslével.

Lefedve puhára pároltam, majd ráöntöm a tejszínt, felforraltam.

Főtt rizzsel tálaltam.