Tejfölös-sajtos hús szeletek

Tejfölös-sajtos hús szeletek
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 szelet sertéshús
  • só (ízlés szerint)
  • bors (ízlés szerint)
  • 3 dl tejföl
  • 2 teáskanál házi paprikakrém
  • 10 dkg szeletelt trappistasajt
  • 5 dkg vaj
  • 4 szelet sertéshús
  • bors
  • 3 dl tejföl
  • 2 teáskanál házi paprikakrém
  • 10 dkg szeletelt trappistasajt
  • 5 dkg vaj

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk. Egy tepsit vajjal kikenünk, majd beletesszük a húsokat. Tejföllel megkenjük a tetejét, és a paprikakrémből is teszünk rá néhány pöttyöt, majd alufóliával befedjük.

220 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük. A fóliát levesszük róla, és készre sütjük.

Burgonyapürével tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Vass Lászlóné küldte be. Köszönjük!