Tejfölös-rumos fánk

Tejfölös-rumos fánk

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csipetnyi só
  • 2 db tojás
  • 3 evőkanál cukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 4 dl tejföl
  • 2 kávéskanál rum

Elkészítés:

Egy tálba kimérjük a hozzávalókat és jól összedolgozzuk.

Evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk (gyorsan sül). Kiszedjük az edényből és leitatjuk róla az olajat.

Bármilyen ízű lekvárral kínálható.

A receptet Salamon Csilla küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk