Elkészítés:
Az alapanyagokat a lekvár nélkül összegyúrjuk és 15 percig hűtőben pihentetjük.
Ezután lisztezett deszkán kb. 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és tetszőleges formákra szaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és 175 fokra előmelegített sütőbe tesszük. A sütő erősségétől függően kb. 6-8 perc alatt megsütjük. (Ha világos marad, nem baj, különben megégne az alja.)
Miután langyosra hűlt, lekvárral megtöltjük őket. Másnapra a legfinomabb.
Megjegyzés:
A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
klasszikus
,
ünnepi
,
ünnep
,
karácsonyi
,
húsvéti
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
egyszerű
,
60 perc
,
aprósütemény
,
sütemény