Tatár steak

Tatár steak

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 600 g kétszer darált marha bélszín vagy fehérpecsenye
  • 4 tojás sárgája
  • 2 vöröshagyma
  • 1 üveg kapribogyó (elhagyható)
  • 4 kávéskanál erős mustár
  • olaj
  • ecet
  • ketchup
  • petrezselyem

Elkészítés:

A petrezselymet és a hagymát apróra vágjuk. A darált húshoz keverjük a kapribogyót, a mustárt, a fölaprított petrezselymet és hagymát. A darált húskeveréket lapított pogácsa formájában 4 tányérra tálaljuk.

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat egyenként a darált hús közepébe tesszük.

Az asztalra tesszük az ecetet, olajat, ketchupöt, sót és a frissen őrölt borsot, hogy ki-ki ízlése szerint fűszerezze a tatárt.

Neked ajánljuk