Tárkonyos raguleves

Tárkonyos raguleves

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 25 dkg csirkemell
  • 1 szál sárgarépa
  • 20 dkg cukorborsó
  • 15 dkg gomba
  • 1 szál petrezselyem
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • tárkonyecet
  • olaj
  • morzsolt tárkonylevél
  • ételízesítő

A díszítéshez:

  • citrom
  • tejföl

Elkészítés:

Kevés olajon a finomra vágott vöröshagymát, a felkockázott csirkemellet, a karikákra vágott zöldségeket pároljuk meg, majd adjuk hozzá a fűszereket, és annyi vízzel öntsük fel, hogy sűrű, tartalmas levest kapjunk.

1-2 evőkanál olajon külön pároljuk meg a cukorborsót és a felszeletelt gombát, majd adjuk a leveshez és főzzük készre, végül tejfölös habarást készítsünk bele.

Tárkonyecettel és tárkonylevéllel ízesítsük tálalás előtt.

Hasonló receptek