Hozzávalók:
  • 50 dkg csontos bárányeleje
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek. liszt
  • 1 ek. olaj
  • 1 tk. tárkonyecet
  • 1 csokor friss tárkony
  • törött bors
  • csipet cukor
  • 50 dkg csontos bárányeleje
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek. liszt
  • 1 ek. olaj
  • 1 tk. tárkonyecet
  • 1 csokor friss tárkony
  • törött bors
  • cukor

Tárkonyos bárányraguleves

Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges

Elkészítés:

Margarinon színtelenre pirítjuk a feldarabolt húst.

Mehet hozzá az aprított hagyma dinsztelődni, majd felengedjük 1 liter vízzel.

Sózva, borsozva, szinte puhára főzzük.

A habaráshoz kikeverjük a lisztet, tejfölt, ecetet, 1 dl vizet és tárkonnyal ízesítjük.

Kevergetve a levesbe öntjük és átforralva, csipet cukorral édesítve készen is van.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti