Hozzávalók:
  • 6 szelet tarja
  • 50 dkg burgonya
  • 3 fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 pohár tejföl
  • 1,5 dl mustár
  • 4 db babérlevél
  • bors
  • 6 szelet tarja
  • 50 dkg burgonya
  • 3 fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 pohár tejföl
  • 1,5 dl mustár
  • 4 db babérlevél
  • bors

Tarja gazdagon

Elkészítési idő
4,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A tarjaszeleteket bepácolom tejföl, mustár, aprított fokhagyma, só és bors keverékével.

Kis olajjal kikent tepsit vöröshagymakarikákkal bélelek, babérleveket szórok rá és rárétegezem a karikázott burgonyát, sózva és borsozva.

Ezek után fektetem rá a hússzeleteket és fóliával fedve sütöm 180 fokos sütőben, nagyjából másfél órán át, közben a szaftjával locsolgatva.

Végül 10 percig, fólia nélkül, szépen pirítom a tetejét.


Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti