Tarhonyás pulykacombfilé

Tarhonyás pulykacombfilé

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulyka felsőcombfilé
  • 1 fej hagyma
  • 10 dkg szalonna
  • pirospaprika
  • 20 dkg tarhonya

Elkészítés:

A szalonnát kiskockára vágjuk, kisütjük, majd a zsírján megdinszteljük a finomra vágott hagymát. Pirospaprikát teszünk rá, majd hozzáadjuk a kockára vágott húst is, kevés vizet öntünk alá, megsózzuk, majd készre pároljuk.

Ha elfőtte a levét, és megpuhult a hús, elzárjuk a gázt és fedővel befedjük.

Egy másik edényben kevés olajon megdinszteljük a tarhonyát, majd két pohár forró vízzel leöntjük, a vizet addig pótoljuk, amíg a tarhonya meg nem puhul.

A már kész tarhonyát összekeverjük a szaftos hússal.

Neked ajánljuk