Tarhonyás lecsó

Tarhonyás lecsó

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 30 dkg tarhonya
  • 2 nagyobb fej vöröshagyma
  • 50 dkg paradicsom
  • 50 dkg paprika
  • ketchup (ízlés szerint)
  • 2-4 pár virsli vagy kolbász
  • kevés zsiradék
  • kevés pirospaprika

Elkészítés:

A tarhonyát kevés kis zsiradékon barnára pirítunk, sózzuk, majd víz hozzáadásával puhára pároljuk. A paradicsomot és a paprikát karikára vágjuk.

A vöröshagymát metéltre vágunk, kevés zsiradékon megdinszteljük. Megszórjuk pirosparikával, rádobjuk a paradicsomot és a paprikát, (ízlés szerint, kis ketchupot) megsózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk.

Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a karikára vágott virslit vagy kolbászt, és belekeverjük a tarhonyát. Addig főzzük, amíg a virsli megfő, és tálalhatjuk is.

Neked ajánljuk