Tarhonyaleves

Tarhonyaleves
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória
Hozzávalók:
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 10 dkg tarhonya
  • 2 db közepes burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 teáskanál ételízesítől
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 10 dkg tarhonya
  • 2 db közepes burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 teáskanál ételízesítől

Elkészítés:

A zsírt felforrósítjuk, beszórjuk a tarhonyát, megpirítjuk, lehúzzuk a tűzről, meghintjük a piros paprikával majd felöntjük 1,5l vízzel.

Belerakjuk a megtisztított kockára vágott burgonyát, megsózzuk, beleszórjuk az ételízesítőt, belerakjuk a zöldpaprikát és a fokhagymát, majd lassú tűzön készre főzzük.

Megjegyzés:

A receptet Szekeres Józsefné küldte be. Köszönjük!