Tácsika

Tácsika
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 15 dkg darált dió
  • 25 dkg liszt
  • 15 dkg vaj
  • fél csomag sütőpor
  • 1 egész tojás
  • 1 evőkanál kakaó
  • 7 dkg porcukor
  • 15 dkg darált dió
  • 25 dkg liszt
  • 15 dkg vaj
  • fél csomag sütőpor
  • 1 egész tojás
  • 1 evőkanál kakaó
  • 7 dkg porcukor

Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk, és vékonyan a formába nyomkodjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben halványra sütjük.

A krémhez a tejben felfőzzük a vanília pudingot, hűlni hagyjuk. Közben a margarint kikeverjük a porcukorral, és a már kihűlt (!) pudinggal alaposan összekeverjük. Az így kapott krémmel megtöltjük a kosárkákat, a tetejét lekenjük csokimázzal.

Megjegyzés:

A receptet Markos Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti