Szuper szendvics sajtos húspogácsával

Szuper szendvics sajtos húspogácsával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 40 dkg sertés és marha darált hús vegyesen
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 2 teáskanál só
  • 1 teáskanál frissen őrölt tarka bors
  • 3 nagyobb kocka lm sajt
  • 3 gm zsemle
  • 3 szelet bacon
  • tölgysaláta és paradicsom
  • 40 dkg sertés és marha darált hús vegyesen
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 2 teáskanál
  • 1 teáskanál frissen őrölt tarka bors
  • 3 nagyobb kocka lm sajt
  • 3 gm zsemle
  • 3 szelet bacon
  • tölgysaláta
  • paradicsom

Elkészítés:

A hagymát megpucoljuk, nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük. A darált húst elkeverjük a sóval, a borssal és a reszelt vöröshagymával, majd három részre osztjuk. Enyhén meglapítgatjuk a gombócokat, beletesszük a sajtkockát, majd körbevonjuk a hússal és húspogácsát formálunk belőle.

Előre felmelegített grillserpenyőben minden oldalát aranybarnára sütjük. A zsemléket kettévágjuk, felmelegítjük a grillserpenyőben, ráhelyezzük a megsült húspogácsát, egy-egy szelet pirított bacont, salátát, paradicsomot, majd forrón tálaljuk, hogy a sajt még folyjon.

Megjegyzés:

A receptet GastroHobbi küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti