Szláv bográcsos pörkölt

Szláv bográcsos pörkölt
Elkészítési idő
3,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 kg édes káposzta
  • 4 fej vöröshagyma
  • 50 dkg zöldpaprika
  • 3 dl paradicsomlé
  • 1,5 dl olaj
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 kg édes káposzta
  • 4 fej vöröshagyma
  • 50 dkg zöldpaprika
  • 3 dl paradicsomlé
  • 1,5 dl olaj

Elkészítés:

A felkockázott fej hagymát bő zsíron dinsztelem, majd rárakom a felkockázott sertéscombot és kis vizet öntök alá. Hogyha a hús már háromnegyedig készre főtt, akkor hozzávagdosom a káposztát és megfonnyasztom. Ezek után még a többi hagymát is beleaprítom, aztán leöntöm paradicsomlével, majd sóval ízesítem. A legvégén kerül bele a felkarikázott zöldpaprika. Köret nélkül, kenyérrel fogyasztható.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti