Színes tortilla

Színes tortilla
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 300 g tejszínes krémsajt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 100 g répa
  • 100 g piros kaliforniai paprika
  • 100 g sárga paprika
  • 100 g bébi spenót
  • 100 g lila káposzta
  • bors, ízlés szerint
  • 6 db tortilla
  • 300 g tejszínes krémsajt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 100 g répa
  • 100 g piros kaliforniai paprika
  • 100 g sárga paprika
  • 100 g bébi spenót
  • 100 g lila káposzta
  • bors
  • 6 db tortilla

Elkészítés:

A krémsajtot a borssal és a fokhagymával alaposan kikeverjük, majd mindegyik tortillát megkenjük a sajttal, úgy hogy a szélénél egy üres szegélyt hagyunk.

A spenót kivételével a zöldségeket egyforma vastagságú és hosszúságú csíkokra szeleteljük. A sajtra a következő sorrendben helyezzük függőlegesen a zöldségeket: piros kaliforniai paprika, sárgarépa, sárga paprika, spenót, végezetül pedig a lila káposzta. Mindegyik tortillát szorosan feltekerjük, ha nem ragad össze, akkor a végét megkenjük még egy kevés sajtkrémmel.

Az így kapott rudakat egyforma vastagságú tekercsekre vágjuk.

Megjegyzés:

A receptet Jakabné Kóber Anita küldte be. Köszönjük!