Szilvás-gesztenyés csirkemell

Szilvás-gesztenyés csirkemell

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • bors
  • 4 db csirkemellfilé
  • vörösbor
  • 25 dkg natúr gesztenyemassza
  • aszalt szilva

Elkészítés:

Elkészítés:

Áztassuk be az aszalt szilvát vörösborban!

Vágjuk félbe a csirkét úgy, hogy zsebes legyen! Nem vágjuk át teljesen, mert ide rakjuk majd a tölteléket. Kicsit klopfoljuk ki! Sózzuk, borsozzuk.

Osszuk 4 részre a gesztenyét! Tegyük az egyik negyedet a csirkemell felére, majd rakjuk ki a szilvával és göngyöljük össze! Tekerjük be alufóliába! Mind a 4 darabbal ezt csináljuk.

Tegyük hőálló tálba, majd öntsünk vizet és olajat az aljára! Süssük 45 percet 200 fokon! Szedjük ki a fóliából, locsoljuk meg a saját levével, majd pirítsuk meg!

Neked ajánljuk