Szerb csevapcsicsa

Szerb csevapcsicsa
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 400 g marhahús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • bors
  • 4 db paradicsom
  • 4 nagy fej gomba
  • lilahagyma
  • 400 g marhahús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • bors
  • 4 db paradicsom
  • 4 nagy fej gomba
  • lilahagyma

Elkészítés:

A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, zsíron aranysárgára pirítjuk. A húsokat kétszer átdaráljuk, majd egy nagyobb tálban alaposan összegyúrjuk a hagymával, a sóval, a borssal és a pirospaprikával.

Ujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, egy tálcára tesszük, és hűtőben érleljük legalább 30 percig.

Nyársra húzva, parázs felett forgatva 3-4 perc alatt készre sütjük. Grillezett gombával, paradicsommal, friss lila hagymával kínáljuk.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti