Szarvasragu gombásan

Szarvasragu gombásan

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg szarvashús
  • vad fűszerkeverék
  • mustármag
  • borókabogyó
  • olaj
  • 15 dkg gomba
  • 2 fej hagyma
  • babérlevél
  • fokhagyma
  • 2 szál répa

A körethez:

  • áfonyalekvár
  • burgonyakrokett

Elkészítés:

Elkészítés:

Dinszteljük meg olajon az apróra vágott hagymát! Adjuk hozzá a felkockázott húst, és forgassuk át! Tegyünk bele vadfűszert, babérlevelet, mustármagot, borókabogyót, zúzott fokhagymát, borsot és sót!

Öntsük fel vízzel, majd főzzük fedő alatt! Az elfőtt folyadékot pótoljuk!

Tegyük hozzá a felkockázott gombát és a felkarikázott répát, ha a hús megpuhult! Tálalás előtt összeforraljuk a lekvárral.

Hasonló receptek