Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 180 °C-ra. A szárított paradicsomot és mozzarellát feldaraboljuk.
A lisztet tálba tesszük, elkeverjük a sütőporral. Hozzáadjuk a tojásokat, a tejet, az olajat, a bazsalikomot, sót, borsot ízlés szerint, alaposan eldolgozzuk. Végül beleforgatjuk a paradicsomot és a mozzarellát.
Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm hosszú, 10 cm mély szögletes sütőformát, belesimítjuk a masszát, és a sütőben 50 perc alatt aranybarnára sütjük (tűpróba).
Tipp: Ha felszeleteltük a kalácsot, kenjük meg sajtkrémmel, vagy süssünk hozzá egy tükörtojást!
Megjegyzés:
Fotó: RAS / Recepttár
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti