Szalonnás-tojásos lecsó

Szalonnás-tojásos lecsó

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • őrölt feketebors
  • 6 db lecsópaprika
  • 1 db hegyes csípős paprika
  • chilipaprika
  • 3 fej hagyma
  • 4 db paradicsom
  • 1 szelet császárszalonna
  • 4 db újhagymazöld
  • 4 db tojás
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • őrölt csípős pirospaprika

Elkészítés:

Elkészítés:

Aprítsuk össze a petrezselymet és a hagymát! Karikázzuk fel a paprikát és az újhagymát! Kockázzuk fel a szalonnát, a paradicsomot pedig daraboljuk össze!

Dinszteljük meg egy serpenyőben olívaolajon a hagymát és a szalonnát, majd tegyük rá a paprikét és a paradicsomot! Tegyük hozzá az újhagymaszárat! Fűszerezzük meg!

Ha megfőtt, üssük rá a tojásokat! Keverjük össze, és húzzuk le a tűzről!

Neked ajánljuk