Szaftos-zöldséges ragu

Szaftos-zöldséges ragu

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb
  • 20 dkg zöldbab
  • 20 dkg zöldborsó
  • 20 dkg gomba
  • 3 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 dl étolaj
  • 1 dl ketchup
  • 1 ek. mustár
  • 2 kk. pirospaprika
  • ételízesítő
  • erőspaprika
  • bors

Elkészítés:

Forró olajon dinsztelek felcikkezett hagymát, majd rajta pirítom a csíkokra vágott húst.

Ízesítem ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel, áttört fokhagymával, pirospaprikával, ketchuppal, mustárral és erőspaprikával.

A fűszerekkel alaposan átkeverve főzöm, nagyjából 30 percen át.

Mielőtt a ragu készre főne, beleteszem a gombát, zöldbabot és zöldborsót, így főzve további 15-20 percet, míg kész nem lesz.

Hasonló receptek