Svábos bableves

Svábos bableves

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

10 személynek:

  • 50 dkg fehér bab
  • 50 dkg vegyes zöldség
  • 50 dkg füstölt tarja
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 dkg só
  • 5 dkg ételízesítő
  • 25 dkg gyufametélt
  • 2 dkg pirospaprika
  • 5 dkg zsír

Elkészítés:

A megtisztított babot a vegyes zöldséggel, a hagymával és az egész tarjával feltesszük főni, sóval ízesítjük.

Ha megpuhult,leszűrjük, a húst kockára vágjuk, a babbal együtt beletesszük a levesbe. A levest megszórjuk pirospaprikával.

Neked ajánljuk