Sült hal sütőtök pürével sült céklával és kesudióval

Sült hal sütőtök pürével sült céklával és kesudióval
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • két személyre:
  • 1 hal (két részre vágva)
  • sütőtök
  • bors
  • szerecsendió
  • 1 evőkanál sajtkrém
  • 1 cékla
  • kevés vaj
  • Lucullus halak fűszerkeverék
  • kevés kapor
  • 1-1 szelet lime
  • 1-2
  • 1 db hal
  • sütőtök
  • bors
  • szerecsendió
  • 1 evőkanál sajtkrém
  • 1 cékla
  • kevés vaj
  • Lucullus halak fűszerkeverék
  • kevés kapor
  • 1-1 szelet lime
  • 1-2

Elkészítés:

A tököt megsütjük, kihűtjük, majd kikeverjük sóval, borssal és szerecsendióval, a sajtkrémmel.

A céklát apró kockára vágjuk, megsózzuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük kevés vajjal és megsütjük. A halat Lucullus halak fűszerkeverékkel megsózzuk, kevés kaprot adunk hozzá és 1-1 szelet lime-ot. Sütőpapírba tesszük, majd kevés vajjal kisütjük.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti