Sült hal pestós rizságyon citrusokkal

Sült hal pestós rizságyon citrusokkal
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • ízlés szerinti hal
  • 1 evőkanál petrezselyem pesto
  • halak fűszerkeverék
  • citrom- és narancs darabok
  • főtt rizs
  • hal
  • 1 evőkanál petrezselyem pesto
  • halak fűszerkeverék
  • citrom- és narancs
  • főtt rizs

Elkészítés:

A főtt rizshez adjuk a petrezselyem pestót és összekeverjük.

A halat besózzuk, megszórjuk halak fűszerkeverékkel és néhány citromgerezddel sütőpapírba csomagolva 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.

Ezután a sütőpapírból kicsomagoljuk és további öt percig sütjük. Citrtom- és narancs darabokkal tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!