Hozzávalók:
  • 1 kg édesburgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 dl kókusztej
  • 5 dkg vaj
  • csipet gyömbér
  • csipet szerecsendió
  • csipet cayenne-bors
  • 1 kg édesburgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 dl kókusztej
  • 5 dkg vaj
  • gyömbér
  • szerecsendió
  • cayenne-bors

Sült-hagymás krumplipüré

Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Megfőzöm a krumplikat héjastul, nagyjából 30 perc alatt, majd meghámozva áttöröm.

Ízesítem, hozzáöntöm a kókusztejet és átkeverve lefedem.

Vajon megdinsztelem a szeletelt hagymát és a burgonyához adom.

Vajjal kikent tűzálló tálba simítom a masszát és a tetejére vajdarabokat szórok, utána 250 fokos sütőben készre sütöm 15 perc alatt.


Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti