Hozzávalók:
  • 2 db csirkecomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • 25 dkg gomba
  • őrölt bors
  • 2 db csirkecomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • 25 dkg gomba
  • őrölt bors

Sült gombás csirkecomb

Elkészítési idő
4,0 76 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges

Elkészítés:

A combokról lehúzom a bőrét, kettévágom. A gombát megtisztítom, felszeletelem, a hagymát is megtisztítom, és felkarikázom.

A csirkecombokat fűszerezem sóval, borssal. Ráteszem a hagymakarikákat, és a gombaszeleteket. Fűszerezve alufóliába csomagolom egyesével a combokat. Előmelegített, forró sütőbe teszem őket. Egyik oldalát 15 percig sütöm, másik oldalát megfordítás után 10 percig sütöm.

Kibontom az alufóliát, és néhány perc alatt megpirítom.