Sült édesburgonya chilis fetakrémmel

Sült édesburgonya chilis fetakrémmel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 10 dkg feta sajt
  • 2 evőkanál tejföl
  • chilipor (ha valaki nem szereti a csípőset, egyszerűen csak hagyja ki)
  • fokhagyma
  • bazsalikom
  • őrölt bors
  • édesburgonya
  • 10 dkg feta sajt
  • 2 evőkanál tejföl
  • chilipor
  • fokhagyma
  • bazsalikom
  • őrölt bors
  • édesburgonya

Elkészítés:

A fetát összetörjük vagy lereszeljük, majd összedolgozzuk a tejföllel és a fűszerekkel. Sót nem kell bele rakni, mert a feta amúgy is az.

Az édesburgonyát felvágjuk, és sütőben vagy olajban megsütjük, majd a krémbe mártogatva fogyasztjuk.

Megjegyzés:

A receptet Kókuszos Lány Konyhája küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti