Sült csirkemell kapribogyós mártással

Sült csirkemell kapribogyós mártással
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 szelet csirkemell
  • 1 evőkanál fűszerkeverék
  • 2 evőkanál vaj
  • 2 evőkanál kapribogyó
  • 1 evőkanál magvas mustár
  • bors
  • 1 g fokhagyma
  • citromé
  • 1 dl tejszín
  • 50 g reszelt sajt
  • néhány szem párolt burgonya
  • 4 szelet csirkemell
  • 1 evőkanál fűszerkeverék
  • 2 evőkanál vaj
  • 2 evőkanál kapribogyó
  • 1 evőkanál magvas mustár
  • bors
  • 1 g fokhagyma
  • citromé
  • 1 dl tejszín
  • 50 g reszelt sajt
  • néhány szem párolt burgonya

Elkészítés:

A csirkemellet befűszerezzük (lucullus fűszerkeverékkel), majd vajon megsütjük.

A visszamaradt vajba 2 evőkanál kapribogyót (üveges), 1 evőkanál magvas mustárt, borsot, fokhagymát, pici citromlét, 1 dl tejszínt adunk és összeforraljuk. Ezután mehet bele 50 g reszelt sajt.

Apró párolt burgonyával (én mikróban 5 percig párolom és megsózom) vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti