Sült csirkecomb savanyú káposztával sült krumplival

Sült csirkecomb savanyú káposztával sült krumplival
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 3 főre:
  • 3 db csirkecomb
  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 6 db közepes burgonya
  • 4 evőkanál sertészsír
  • bors
  • ételízesítő
  • 3 db csirkecomb
  • 50 dkg savanyú káposzta
  • 6 db közepes burgonya
  • 4 evőkanál sertészsír
  • bors
  • ételízesítő

Elkészítés:

A combokat megmossuk és ízlés szerint befűszerezzük. A savanyú káposzta levét kinyomkodjuk (ha nagyon savanyú átmossuk), ezután a tepsi alján egyenletesen eloszlatjuk. Rátesszük a zsírt.

A krumplit karikára vágjuk és befűszerezzük, majd a káposzta tetejére helyezzük. A combokat ráfektetjük a krumpli tetejére, alufóliát teszünk a tetejére. 180 fokon kb. 1 órát sütjük.

Ezután levesszük a fóliát a tetejéről és pirosra sütjük. (A sütési idő sütőnként eltérhet.)

Megjegyzés:

A receptet Buzási Lászlóné küldte be. Köszönjük!