Stefánia

Stefánia

Hozzávalók:

  • 80 dkg darált sertéshús
  • 20 dkg bacon
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 tojás
  • 2 szikkadt zsemle
  • 2 szelet gépsonka
  • 15 dkg feta sajt
  • 1 ek. olaj
  • 1 kk. szárított oregánó

Elkészítés:

A zsemlét vízbe áztatom és kifacsarom.

A serpenyőben olajat hevítek és a felaprított hagymát dinsztelek.

Utána a fokhagymát és oregánót hozzáadom.

A húst, a dinsztelt hagymát, tojást és a zsemlét összekeverem egy tálban, sóval, borssal ízesítve.

Egy nagyobb alufóliára terítem a szalonnaszeleteket, ráhalmozom a húsmasszát, sonkaszeletekkel borítom és a csíkozott fetával hintem, majd feltekerem a fóliába.

220 fokos tepsibe sütöm 30 percet és középen szétnyitva a fóliát, további 30 percet sütöm.

Sütés után hagyom meghűlni és hűtőben tárolom.

Neked ajánljuk