Hozzávalók:
  • 500 g spenót
  • 1 nagy fej hagyma
  • 1 pohár tejszín
  • 2 kk. ételízesítő
  • 2 ek. parmezán sajt
  • 100 g napraforgómag
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 500 g szalagtészta
  • bors
  • 500 g spenót
  • 1 nagy fej hagyma
  • 1 pohár tejszín
  • 2 kk. vegeta
  • 2 ek. parmezán sajt
  • 100 g napraforgómag
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 500 g szalagtészta
  • bors

Spenótos tészta

Elkészítési idő
4,0 16 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Pirítsuk meg a felkarikázott hagymát a zúzott fokhagymával a vajon. Adjuk hozzá a megmosott, lecsepegtetett spenótot, majd pároljuk 15 percig. Közben szórjuk meg ételízesítővel, sóval, borssal.

Főzzük ki a tésztát.

Adjuk hozzá a párolt spenóthoz a sajtot, a tejszínt és a napraforgómagot. Sózzuk, ha kell, majd forgassuk hozzá a tésztához.

Tipp: A hagymával együtt darált húst is piríthatunk bele.