Spenótos koktélrákok spagettivel

Spenótos koktélrákok spagettivel

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 2 gerezd aprított fokhagyma
  • 4 evőkanál vaj
  • 200 g rák
  • őrölt bors
  • 200 g friss spenót (vagy fagyasztott is jó)
  • 500 ml főzőtejszín
  • fél citrom leve
  • 150 g gluténmentes spagetti

Elkészítés:

A fokhagymát lepirítjuk 2 evőkanál vajon, majd rádobjuk a rákokat. Sózzuk, borsozzuk, lepirítjuk, majd a vajból kiszedjük és félretesszük.

A serpenyőben maradt vajhoz adjuk a másik 2 dkg-nyit, rátesszük a spenótot, ha összeesett visszatesszük a rákot is, majd besűrítjük a főzőtejszínnel, és ízesítjük a fél citrom levével.

A közben kifőzött spagettit hozzákeverjük, és friss spenóttal, citrommal tálaljuk.

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk