Spenótos-kecskesajtos batyu konfitált lilahagymával

Spenótos-kecskesajtos batyu konfitált lilahagymával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 8 batyuhoz:
  • 1 zacskó leveles tészta
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db alma
  • 4 szelet kecskesajt
  • néhány friss bébispenót levél
  • 5 dkg dió
  • méz
  • 1 tojássárgája
  • olívaolaj
  • 1 zacskó leveles tészta
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db alma
  • 4 szelet kecskesajt
  • néhány friss bébispenót levél
  • 5 dkg dió
  • méz
  • 1 db tojássárgája
  • olívaolaj

Elkészítés:

A hagymát és az almát kevés olívaolajon megpirítjuk, sóval borssal fűszerezzük.

A levelestésztát 10 x10-es négyzetekre vágjuk. Mindegyik négyzetre néhány spenótlevelet teszünk, arra kanalazzuk az almás egyveleget, rá egy szelet kecskesajtot és egy kis apróra vágott diót teszünk.

A batyukat összehajtogatjuk, és tojássárgával megkenjük. Közepes hőfokon 15 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tálaláskor csurgathatunk rá egy kis mézet.