Spenótos hal

Spenótos hal

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg fagyasztott parajpüré
  • 2 dl főzőtejszín
  • 5 szelet fagyasztott hal
  • 20-30 dkg mozzarella
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 fej fokhagyma
  • bors
  • ételízesítő
  • szerecsendió
  • fűszeres olaj

Elkészítés:

Hagyjuk kiengedni a fagyasztott spenótot és halat. A parajpürét összekeverjük a tejszínnel, a zúzott fokhagymákkal, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel fűszerezzük. Az olajjal kikenünk egy jénait, majd a halakat egymás mellé rakjuk, tetejüket is kicsit beolajozhatjuk. Erre jön a vékonyra karikázott vöröshagyma, majd só, bors, végül beborítjuk a parajos-tejszínes keverékkel.

Alufóliával lefedve betoljuk a sütőbe. 20-25perc után levesszük a fóliát és megszórjuk a tetejét a reszelt mozzarellával, és még visszatoljuk a sütőbe, készre sütjük.

Neked ajánljuk