Spárga csirkemellel tejszínes mártással jázmin rizzsel

Spárga csirkemellel tejszínes mártással jázmin rizzsel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 csirkemell
  • kevés vaj
  • bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor zöld spárga
  • 2 dl tejszín
  • jázmin rizs
  • 1 db csirkemell
  • kevés vaj
  • bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor zöld spárga
  • 2 dl tejszín
  • jázmin rizs

Elkészítés:

A csirkemellet kevés vajon sóval, borssal és az összezúzott fokhagymával megpároljuk.

A spárgát feldaraboljuk és megpároljuk, majd a húshoz adjuk, és felöntve a tejszínnel, összeforraljuk.

A rizst a szokásos módon megfőzzük.

A tányér egyik oldalára halmozzuk a rizst, a másikra a spárgás csirkét, majd ízlés szerint díszítve (finomra vágott lilahagyma, petrezselyemzöld, néhány gerezd paradicsom) tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!